Snacks på pind og dip

Snacks på pind og dip 


BACON RULLER

Rul muslinger, fyldte oliven, halve ristede kyllingelevere, melonterninger, cocktailpølser eller 

syltede løg i halve skiver vakuumpakket bacon. Fastgør med halve tandstikkere.

Rist baconrullerne til de er sprøde. Læg dem på fedtsugende papir. Fjern tandstikkerne.

Serveres straks med pind i.

 
KRÆMMERHUSE AF SVINEFILET:
Tril skiver af røget svinefilet (pariserfilet) til kræmmerhuse og
sprøjt lidt champignonost fra tube i hver. Fastgør med pind.

 
LAKSERULLER:
Rul halve skiver røget laks om stykker af grønne eller hvide asparges.
Rul skiven sammen. Fastgør med pind.

 
OSTEKUGLER:
100 g reven tør danbo-ost, gerne osterester, 1 spsk finsnittet purløg, 1 tsk lys dijonsennep,
75 g smør, hakket persille eller anden krydderurt.
Ælt alt sammen og sæt det koldt. Trilles til kugler, som rulles i hakket persille.
Sættes koldt indtil serveringen. En pind i hver kugle.

 
SKINKERULLER:
Smør pålægsskinke med hvidløgsost. Halver skiverne. Rul dem sammen.
Pynt med brøndkarse. Fastgør med pind.

 
SPEGEPØLSEHJUL:
8-12 store skiver maskinskåret spegepølse, 100 g flødeost med urter eller peberost,
evt. 1-2 tsk mælk.
Læg 3-4 pølseskiver i forlængelse af hinanden, så hver skive overlapper den næste.
Rør blødgjort ost med mælk og smør osten over pølsen.
Tril skiverne fast sammen til en rulle. Pak den i folie. Læg rullerne koldt nogle timer.
Skær dem i skiver lige inden serveringen og sæt en pind i hver.

 
TUNGE PÅ PIND:
Halver maskinskårne tungeskiver. Smør hjemmelavet leverpostej på hver skive.
Fold skiven en gang. Pynt med olivenskive. Fastgør med pind.

 
VALNØDDER MED DANABLU:
Mos 100 g danabluost gennem en sigte og rør det op med 30 g smør.
Tril den kolde masse til små kugler, som lægges mellem to halve valnøddekerner.
Sættes koldt til serveringen.

 
HURTIGE PINDEMADDER:
Smør drinkskiks/trekanter/majshorn med smøre-, skinke-, champignon-, reje- og hummerost.
Pynt med rejer, hummerhaler, brøndkarse, peberfrugt, kaviar og olivenskiver. Pind i hver.

 
DANABLUDIP:
Rør 2 dl creme fraiche op med 50 g danabluost, som først er moset gennem en sigte.
Smag til med salt, citronsaft og engelsk sauce.

 
LØGDIP:
Rør 2 dl ymer eller creme fraiche op med 1-2 spsk løgsuppepulver og smag til med
salt, citronsaft og 2 spsk purløg.

 
MANGODIP:
Rør 2 dl ymer eller creme fraiche op med 4 spsk finhakket mangochutney, salt,
citronsaft og ½-1 tsk karry.

 
COCKTAILHAPPER:
Beklæd et halvt lille hvidkålshoved med folie. Vælg nogle af følgende ting og stik
dem på cocktailpinde, som stikkes i kålhovedet.
Sæt 1-2-3 slags dip ved siden af og forskellige drinksnacks og saltstænger.

 
FORSLAG TIL COCKTAILHAPPER:
Terninger af ost, store rejer, hummerhaler, baconruller, druer, små syltede løg, 
små syltede agurker, syltede minimajs, rå champignonhoveder, blomkålsbuketter, 
fyldte oliven, spegepølsehjul. Evt. friske jordbær, terninger af frisk ananas og melonstykker.

 
TIPS: De nævnte ting skulle være afløsning for de tidrøvende pindemadder.
Man behøver ikke at vælge alle disse ting
Masser af drinksnacks, franske kartofler m.m. udgør brødet.

 


 

Opdateret: 18/10/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙