Snickers Fudge Opskrift

Snickers Fudge Opskrift

 

 
# Ingredienser
1 tsk vaniljeekstrakt
2,4 dl saltede jordnødder, grofthakkede
2,4 dl karamelsauce
340 g mælkechokoladestykker
1 dåse (410 g) sødet kondenseret mælk
340 g jordnøddesmørstykker
6 cl usaltet smør

 
* Tilberedning
Beklæd et ildfast fad på 20x20 cm med 2 lag bagepapir, så det nemt kan tages op.
Smør papiret let.
Bland mælkechokoladestykkerne og 2/3 af den sødede kondenserede mælk
i en mikrobølgeovnssikker skål.
Varm op i intervaller af 30 sekunder under omrøring, indtil blandingen er glat.
Rør vaniljeekstrakten i, og hæld blandingen i det forberedte fad. Fordel jævnt.
Drys de hakkede jordnødder jævnt over chokoladelaget.
Dryp karamelsaucen over jordnødderne, og fordel den forsigtigt, så den dækker.
Bland jordnøddesmørstykkerne, smørret og den resterende sødede kondenserede mælk
i en anden mikrobølgeovnssikker skål.
Varm op i intervaller af 30 sekunder under omrøring, indtil blandingen er glat.
Hæld blandingen over karamellen og jordnødderne, og fordel den jævnt.
Stil fudgen på køl i mindst 3-4 timer, eller indtil den er helt stivnet.
Løft fudgen op af formen ved hjælp af bagepapiret. Skær i små firkanter, og nyd!

 
Forberedelsestid: 15 min. Køletid: 4 timer. Samlet tid: 4 timer og 15 min
16 stykker. Kalorier pr. stykke: ~240

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙