Mississippi kødboller i Slow cooker

Mississippi kødboller i Slow cooker

 
8 portioner
 
#Ingredienser:
450 g frosne kødboller (ca. 32 kødboller)
1 pakke ranch dressing mix
1 pakke au jus saucemix
8 spsk (½ kop) usaltet smør
¼ kop pepperoncini-peberfrugter, i skiver (plus lidt saft fra glasset)

 
* Tilberedning
Kom de frosne kødboller i slow cooker.
Bland ranch dressing mixen og au jus saucemixen i en separat skål.
Drys blandingen jævnt over kødbollerne.
Skær smør i skiver og læg dem oven på kødbollerne.
Tilsæt de skivede pepperoncini-peberfrugter og et par spiseskefulde
af saften fra glasset over det hele.

 
Luk slow cooker og kog ved lav varme i 6-8 timer eller
ved høj varme i 3-4 timer, indtil kødbollerne er varmet igennem,
og smagene er smeltet sammen.
Rør forsigtigt inden servering for at dække kødbollerne med saucen.

 
Tips og variationer:
For et mere krydret pift, tilsæt mere skivet pepperoncini eller
et strejf af hot sauce til blandingen.
Server kødbollerne som en lækker forret eller snack til kampdagen.

 
Mississippi kødboller i Slow cooker
Peperoncino er det generiske italienske navn for en varm chilipeber, specifikt nogle regionale kultivarer af arterne Capsicum annuum og C. frutescens. Som de fleste chilipeber er frugten grøn eller gulgrøn, når den er ung, og modner til en rød farve.

 


 

Opdateret: 01/12/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙