Morgenmads stykker med dild

Morgenmads stykker med dild

 
10 portioner

 
# Ingredienser:
3 kopper Havrefras morgenmadsprodukter
3 kopper Kelloggs Rice Krispies
2 kopper Guld Korn
1 kop ristede jordnødder
1 kop hakket dild
½ kop smør
¼ kop juice
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk løgpulver
1 spsk finthakket dild
1 tsk salt
½ tsk sort peber

 
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 120 °C.
2. Bland morgenmadsprodukter, ristede jordnødder og
hakket dild i en stor skål.
3. Smelt smør i en lille gryde ved svag varme.
Når det er smeltet, tages det af varmen og røres med juice, hvidløgspulver,
løgpulver, dild, salt og sort peber i, indtil det er godt blandet.
4. Hæld smørblandingen over morgenmadsprodukterne og rør forsigtigt,
indtil alle ingredienserne er jævnt dækket.
5. Fordel blandingen jævnt på en stor bageplade beklædt med bagepapir.
6. Bag i den forvarmede ovn i 1 time, og
rør hvert 15. minut for at sikre jævn ristning.
7. Tag ud af ovnen og lad den køle helt af inden servering.
Skær i små stykker.

 
TIPS
For et krydret pift, tilsæt 1 tsk cayennepeber til smørblandingen.
For en osteagtig smag, bland 1 kop revet parmesanost i inden bagning.

 


 

Opdateret: 01/12/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙