Kylling med nudler

Kylling med nudler 

 
# Ingredienser:
2 spsk olie
1 tsk hvidløgspulver
salt og peber efter smag
4 udbenede kyllingebryster uden skind
225 g ægnudler
4 spsk smør
½ kop kyllingebouillon
½ kop piskefløde
1 tsk tørret timian
¼ kop revet parmesanost
frisk persille, hakket (til pynt)

 
* Tilberedning
Varm olie op i en stor stegepande ved middelhøj varme.
Krydr kyllingebryster med hvidløgspulver, salt og peber.
Steg kyllingen i stegepanden i 6-8 min på hver side, indtil den er gylden og gennemstegt.
Tag den af stegepanden og sæt den til side.
Mens kyllingen steger, bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog ægnudlerne i henhold til anvisningerne på pakken.
Hæld vandet fra og sæt til side.
Tilsæt kyllingebouillon i den samme stegepande og bring det i kog,
mens du skraber evt brunede stykker op fra panden.
Tilsæt piskefløden og timian.
Rør rundt og lad det simre i 3-4 min, så saucen tykner lidt.
Tilsæt smørret i stegepanden, og rør rundt, indtil det er smeltet og
blandet med saucen.
Tilsæt de kogte nudler i stegepanden, og vend dem rundt,
så de er dækket af den smøragtige sauce.
Skær de stegte kyllingebryster i skiver, og server dem over de smørristede nudler.
Pynt med revet parmesanost og frisk persille inden servering.

 
Tid: 20 min | Samlet tid: 30 min | Kcal: 480 kcal | 4 portioner

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙