# Ingredienser:
2 spsk olie
1 tsk hvidløgspulver
salt og peber efter
smag
4 udbenede
kyllingebryster uden skind
225 g ægnudler
4 spsk smør
½ kop kyllingebouillon
½ kop piskefløde
1 tsk tørret timian
¼ kop revet
parmesanost
frisk persille, hakket
(til pynt)
* Tilberedning
Varm olie op i en stor
stegepande ved middelhøj varme.
Krydr kyllingebryster
med hvidløgspulver, salt og peber.
Steg kyllingen i
stegepanden i 6-8 min på hver side, indtil den er gylden og gennemstegt.
Tag den af stegepanden
og sæt den til side.
Mens kyllingen steger,
bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog ægnudlerne i
henhold til anvisningerne på pakken.
Hæld vandet fra og sæt
til side.
Tilsæt
kyllingebouillon i den samme stegepande og bring det i kog,
mens du skraber evt
brunede stykker op fra panden.
Tilsæt piskefløden og
timian.
Rør rundt og lad det
simre i 3-4 min, så saucen tykner lidt.
Tilsæt smørret i
stegepanden, og rør rundt, indtil det er smeltet og
blandet med saucen.
Tilsæt de kogte nudler
i stegepanden, og vend dem rundt,
så de er dækket af den
smøragtige sauce.
Skær de stegte
kyllingebryster i skiver, og server dem over de smørristede nudler.
Pynt med revet
parmesanost og frisk persille inden servering.
Tid: 20 min | Samlet
tid: 30 min | Kcal: 480 kcal | 4 portioner
Opdateret: 30/11/2025