Crockpot Mississippi kylling

Crockpot Mississippi kylling

 

 

Tid: 5 min. Samlet tid: 6 timer. Kcal: 340 kcal pr. portion. 4 portioner

 

# Ingredienser

4 udbenede kyllingebryster uden skind

1 pakke ranch krydderi mix

1 pakke au jus sauceblanding

½ kop usaltet smør (8 spsk)

6-8 pepperoncini peberfrugter (plus lidt saft fra glasset)

salt og peber efter smag

 

* Tilberedning

Læg kyllingebryst i bunden af din crockpot / slow cooker.

Krydr med salt og peber.

Drys ranch krydderiblandingen og au jus sauceblandingen jævnt over kyllingen.

Tilsæt smørstykket oven på kyllingen, efterfulgt af peberfrugterne

og en sjat (1-2 spsk) pepperoncini saft.

Læg låg på og kog ved lav varme i 6-8 timer eller ved høj varme i 4-5 timer,

indtil kyllingen er mør og let kan rives med en gaffel.

Når kyllingen er færdig, rives den med to gafler og blandes med saften

i crockpotten for ekstra smag.

Server varm alene eller over kartoffelmos, ris eller i sandwich.

 

I en snæver vending, kan du selv lave disse mix og blanding.

 

Ranch krydderi mix

# Ingredienser
2 spsk tørret persille
4 tsk tørrede løgflager
1 spsk tørret dild
2 tsk hvidløgs pulver
2 tsk salt
1 tsk tørret basilikum

1 tsk løgpulver
½ tsk friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
Læg alle ingredienserne i en dåse eller glaskrukke.
Luk og ryst for at blande.

 

au jus sauceblanding

# Ingredienser
2 spsk smør

2 kopper oksebouillon

¼ kop rødvin

1 spsk worcestershiresauce

¼ tsk sort peber

 

* Tilberedning

Smelt smørret i en lille gryde ved middelhøj varme.

Pisk oksebouillon, rødvin og worcestershiresauce i.

Bring det i kog og lad det simre i 5-10 min, indtil det er let reduceret.

Smag til med sort peber.

 

INFO

En crockpot er en elektrisk gryde, der tilbereder mad ved lav varme

over lang tid for at opnå møre resultater. Den kan bruges til gryderetter,

supper, stuvninger og simremad og er praktisk, fordi maden passer sig selv,

mens den laver maden færdig. Nogle modeller er også multifunktionelle og

kan bruges til at trykkoge, dampe eller brune mad.

 


 

Opdateret: 28/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙