Crockpot Chili

Crockpot Chili 


# Ingredienser 

450 g hakket oksekød (eller kalkun)

1 mellemstort løg, i tern

3 fed hvidløg, hakket

1 peberfrugt, i tern (valgfri farve)

2 dåser (410 g) hakkede tomater

1 dåse (425 g) tomatsauce

1 dåse (425 g) kidneybønner, drænet og skyllet

1 dåse (425 g) sorte bønner, drænet og skyllet

2,5 dl okse- eller kyllingebouillon

2 spsk chilipulver

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk røget paprika

1 tsk oregano

½ tsk cayennepeber (valgfrit, for ekstra styrke)

Salt og sort peber efter smag

 
* Tilberedning
Steg det hakkede oksekød i en stegepande ved middel varme, indtil det er brunet.
Hæld overskydende fedt fra, og kom oksekødet i gryden.
Tilsæt det hakkede løg, hvidløg og peberfrugt i stegepanden.
Sauter i 3-4 min, indtil det er blødt. Kom det i gryden.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatsauce, kidneybønner, sorte bønner og
bouillon til en Crockpot / slowcooker.
Rør chilipulver, spidskommen, røget paprika, oregano, cayennepeber,
salt og sort peber i. Bland det hele godt sammen.
Dæk slowcookeren til og kog ved LAV i 6-8 timer eller ved HØJ i 3-4 timer.
Rør af og til for at sikre jævn tilberedning.
Smag til og juster krydderierne efter behov.
Server varm, garneret med dine yndlings-toppings som revet ost, creme fraiche,
forårsløg eller tortillachips.

 
Tid: 6 timer (LAV) eller 3 timer (HØJ) | Samlet tid: 6 timer.
Kcal: 250 kcal pr. portion | Portioner: 6

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙