Avocado med rejer

Avocado med rejer 

 
# Ingredienser
2 modne avocado
2 flåede tomater
150-200 g pillede rejer
Marinade:
2-3 spsk citronsaft
2 tsk hakket persille
2 tsk fintklippet purløg
salt, hvid peber.

 
* Tilberedning
Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Pisk marinaden sammen.
Skær forsigtig avocadokødet løs fra skallen og skær det i terninger.
Vend det straks i marinaden, så det ikke bliver mørkt.
Halver tomaterne, skrab kernerne ud og skær tomatkødet i terninger.
Bland det og rejerne med avocado.
Fyld salaten i avocadoskallerne og pynt med en reje.
Anret de fyldte avocado på salatblade, garner med citronbåde og server lun flute til.

 
TIPS:
Pas på, at rejerne ikke koger med i retten mere end nogle få min, ellers bliver de seje.
Retten kan laves med hummerhaler eller salatkrabbekød fra dåse.
 


 

Opdateret: 17/10/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙