
# Ingredienser
¼ kop rødløg, tyndt skåret
¼ kop smuldret fetaost
⅓ kop tørrede tranebær
4 kopper blandet salat
(spinat, rucola og salat)
1 kop mandarinstykker
(friske eller dåse, drænet)
½ kop skivede mandler,
ristede
⅓ kop ekstra jomfruolivenolie (evt majsolie)
3 spsk hvid
balsamicoeddike
1 spsk honning
1 tsk dijon sennep
Salt og peber efter
smag
* Tilberedning
I en stor salatskål
blandes de blandede salatstykker, mandarinstykker,
ristede mandler,
rødløg, fetaost og tørrede tranebær.
I en lille skål piskes
olie, hvid balsamicoeddike, honning, dijonsennep,
salt og peber sammen,
indtil dressingen er glat og godt blandet.
Dryp dressingen over
salaten og vend forsigtigt
for at dække alle ingredienser jævnt.
Server straks for en
frisk og livlig ret.
Tid: 10 min. Samlet
tid: 10 min. Kcal: 200 kcal | 4 portioner
Opdateret: 29/11/2025