Mandarin-appelsinsalat

Mandarin-appelsinsalat


 
# Ingredienser
¼ kop rødløg, tyndt skåret
¼ kop smuldret fetaost
⅓ kop tørrede tranebær
4 kopper blandet salat (spinat, rucola og salat)
1 kop mandarinstykker (friske eller dåse, drænet)
½ kop skivede mandler, ristede
⅓ kop ekstra jomfruolivenolie (evt majsolie)
3 spsk hvid balsamicoeddike
1 spsk honning
1 tsk dijon sennep
Salt og peber efter smag

 
* Tilberedning
I en stor salatskål blandes de blandede salatstykker, mandarinstykker,
ristede mandler, rødløg, fetaost og tørrede tranebær.
I en lille skål piskes olie, hvid balsamicoeddike, honning, dijonsennep,
salt og peber sammen, indtil dressingen er glat og godt blandet.
Dryp dressingen over salaten og vend forsigtigt 
for at dække alle ingredienser jævnt.
Server straks for en frisk og livlig ret.

 
Tid: 10 min. Samlet tid: 10 min. Kcal: 200 kcal | 4 portioner

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙