Den nemmeste jordbær cheesecake

Den nemmeste jordbær cheesecake

 

 
Tid: 45 min. I alt: 55 min. 320 kcal pr. portion. 12 portioner

 
# Ingredienser
½ kop sukker
1 tsk vaniljeekstrakt (Vanila)
1 pakke (450 g) gul kageblanding
1 dåse (600 g) jordbærtærtefyld
1 pakke (225 g) flødeost, blødgjort
½ kop usaltet smør, smeltet
½ kop skivede mandler eller hakkede pekannødder (valgfrit)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C. Smør et 23x33 cm bageform let med bagespray.
Fordel jordbærtærtefyldet jævnt i bunden af bageformen.
I en mellemstor skål piskes den blødgjorte flødeost, sukker og vaniljeekstrakt,
indtil blandingen er glat og cremet.
Fordel klatvis af denne blanding over jordbærfyldet, og hvirvl det forsigtigt rundt
med en spatel eller kniv for en marmoreret effekt.
Drys den tørre kageblanding jævnt over flødeost- og jordbærlagene.
Dryp det smeltede smør jævnt over toppen, og sørg for, at al den
tørre kageblanding er fugtet.
Drys skivede mandler eller hakkede pekannødder over for ekstra sprødhed.
Bag i 40-45 min, eller indtil toppen er gyldenbrun og bobler.
Tag den ud af ovnen og lad den køle lidt af inden servering.
Server varm eller ved stuetemperatur med flødeskum eller vaniljeis, hvis det ønskes.

 


 

Opdateret: 28/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙