Cremet Cool frosting

Cremet Cool frosting 

 
# Ingredienser
½ kop flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt
1 kop piskefløde, afkølet
1 (225 g) Cool Whip, optøet Kan ikke købes i Danmark
erstat evt med 1 kop piskefløde, stiftpisket og afkølet
En knivspids salt

 
* Tilberedning
Placer din røreskål i fryseren i 10 min for at sikre, at den er godt afkølet.
Hæld piskefløden i den afkølede skål og pisk med en elmixer ved høj hastighed,
indtil der dannes bløde toppe.
Tilsæt gradvist flormelis, vaniljeekstrakt og salt til piskefløden, og
fortsæt med at piske, indtil der dannes stive toppe.
Vend forsigtigt Cool Whip i flødeskumsblandingen med en spatel.
Bland, indtil det lige er blandet, og pas på ikke at punktere fløden.
Stil frostingen i køleskabet i 30 min før brug.
Dette hjælper den med at blive fast og gør den lettere at smøre.

 
Tid: 15 min. Giver frosting til en 23 cm kage eller 24 cupcakes.
Kalorier pr. portion: 60 (pr. spsk)

 
Cremet Cool frosting
Cool Whip er et amerikansk mærke af pisket topping fremstillet af Kraft Heinz.
Det bruges i Nordamerika som topping til desserter og i nogle opskrifter uden bage tærter som en bekvemmelighedsmad eller ingrediens, der ikke kræver fysisk piskning og kan bevare sin tekstur uden at smelte over tid.
Det er flødeskum af imiteret fløde. Ligesom margarine er falsk smør, er Cool Whip falsk fløde lavet af vegetabilsk olie.
Brug stiftpisket rigtig flødeskum i stedet.

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙