Kylling Bacon Ranch Fladbrød

Kylling Bacon Ranch Fladbrød 

 
# Ingredienser:
6 skiver stegt bacon, smuldret
1 kop revet mozzarellaost
½ kop ranchdressing (se dette)
2 fladbrød (købte eller hjemmelavede)
2 kyllingebryster uden skind, kogte og skåret i skiver
1 spsk olie
¼ kop hakkede forårsløg
¼ kop hakket frisk koriander (valgfrit)
Salt og peber efter smag

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °C.
Placer fladbrødene på en bageplade og pensl hvert med olie.
Smør et tyndt lag ranchdressing oven på hvert fladbrød.
Fordel den skivede kylling, det smuldrede bacon og den
revne mozzarellaost jævnt over fladbrødene.
Drys med forårsløg, salt og peber.
Bag i den forvarmede ovn i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og
bobler, og fladbrødets kanter er gyldne.
Tag ud af ovnen og drys med frisk koriander, hvis du bruger det.
Skær i skiver og server straks.

 
Tid: 12 min | Samlet tid: 22 min. Kcal: 430 kcal | 2 portioner

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙