# Ingredienser:
6 skiver stegt bacon,
smuldret
1 kop revet
mozzarellaost
½ kop ranchdressing
(se dette)
2 fladbrød (købte
eller hjemmelavede)
2 kyllingebryster uden
skind, kogte og skåret i skiver
1 spsk olie
¼ kop hakkede
forårsløg
¼ kop hakket frisk
koriander (valgfrit)
Salt og peber efter
smag
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 200
°C.
Placer fladbrødene på
en bageplade og pensl hvert med olie.
Smør et tyndt lag
ranchdressing oven på hvert fladbrød.
Fordel den skivede
kylling, det smuldrede bacon og den
revne mozzarellaost
jævnt over fladbrødene.
Drys med forårsløg,
salt og peber.
Bag i den forvarmede
ovn i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og
bobler, og fladbrødets
kanter er gyldne.
Tag ud af ovnen og
drys med frisk koriander, hvis du bruger det.
Skær i skiver og
server straks.
Tid: 12 min | Samlet
tid: 22 min. Kcal: 430 kcal | 2 portioner
Opdateret: 30/11/2025