Sprøde ost og kartoffelkager

Sprøde ost og kartoffelkager

 

# Ingredienser:

1/3 kop smeltet smør

1/2 kop revet parmesanost

1/2 kop revet Gruyèreost

2 fed hvidløg, hakket

4 mellemstore kartofler, tyndt skåret

1 tsk tørret timian

1/2 tsk paprika

salt og peber efter smag

frisk persille, hakket (til pynt)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190 °C. Smør en almindelig muffinform med smeltet smør.
I en stor skål blandes kartoffelskiverne med smeltet smør, hakket hvidløg,
parmesan, timian, paprika, salt og peber. Vend, indtil kartoflerne er jævnt dækket.
Stabl de krydrede kartoffelskiver i muffinformen, og fyld hver skål ca. 3/4 op.
Drys en knivspids Gruyèreost oven på hver stak.
Bag i 45-50 min, eller indtil kanterne er gyldne og sprøde, og midten er mør.
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af i 5 min, før du forsigtigt tager stablerne
ud af formen. Pynt med frisk persille og server dem varme.

 
Tilberedning: 50 min | Samlet tid: 65 min | 120 kcal pr. stak | 12 stakke

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙