Spinat med champignon og cashewnødder

Spinat med champignon og cashewnødder

 
4 pers.
# Ingredienser
750 g frisk spinat
250 g champignon
50 g smør
25 g cashewnødder, pinjekerner eller valnødder
(nødder kan helt udelades),
salt, friskkværnet peber.

 
* Tilberedning
Gør spinaten i stand. Slyng den fri for vand i salatslynge/viskestykke.
Skær den igennem et par gange. Skær champignon i skiver.
Brun dem i smør. Tilsæt nødder (valnødder hakkes groft).
Svits dem ½ minut.
Tilsæt spinaten, et par håndfulde ad gangen, under konstant omrøring.
Når sidste portion spinat er faldet sammen, krydres med salt samt peber, og
spinaten serveres som tilbehør til lam, stegt/røget fisk, lever m.m.

 


 

Opdateret: 29/10/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙