
# Ingredienser
½ kop crème fraiche
2 spsk mayonnaise
1 spsk hvid eddike
3 mellemstore agurker,
tyndt skåret
1 lille rødløg, tyndt
skåret
1 tsk sukker
1 tsk tørret dild
(eller 1 spsk frisk dild, hakket)
½ tsk hvidløgspulver
Salt og peber efter
smag
* Tilberedning
I en stor skål blandes
de skivede agurker og rødløg.
I en lille skål piskes
creme fraiche, mayonnaise, hvid eddike, sukker, dild,
hvidløgspulver, salt
og peber sammen, indtil det er glat og godt blandet.
Hæld den cremede
dressing over agurkerne og løgene.
Vend forsigtigt for at
dække det.
Dæk til og stil på køl
i mindst 30 min, så smagene kan blandes.
Server afkølet som en
forfriskende tilbehørsret.
Tid: 10 min. Samlet
tid: 40 min. Kcal: 95 kcal | 1 portion
Opdateret: 29/11/2025