Hjemmelavede Crunch Bars

Hjemmelavede Crunch Bars 

 
# Ingredienser:
2 kopper Rice Krispies morgenmadsprodukter
1 kop mælkechokoladestykker
½ kop cremet jordnøddesmør
¼ kop usaltet smør
½ tsk vaniljeekstrakt
¼ tsk salt

 
* Tilberedning
Beklæd en bageform på 23x23 cm med bagepapir.
Smelt smør og jordnøddesmør i en gryde ved middel varme under
konstant omrøring, indtil blandingen er glat.
Tilsæt chokoladestykkerne til blandingen, og fortsæt med at røre,
indtil chokoladen er helt smeltet. Tag den af varmen.
Rør vaniljeekstrakt og salt i.
Vend forsigtigt Rice Krispies morgenmadsprodukterne i,
indtil de er godt dækket af chokolade-jordnøddesmørblandingen.
Hæld blandingen i den forberedte bageform, og tryk den jævnt ned.
Stil på køl i mindst 2 timer, eller indtil barerne er faste og stivnede.
Når de er stivnede, skæres de i firkanter og serveres.

 
Tid: 15 min | Samlet tid: 2 timer og 15 min | Kcal: 220 kcal | 12 barer

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙