Ovnbagt oksekødschili Gryderet

Ovnbagt oksekødschili Gryderet

 
# Ingredienser:
6 peberfrugter
450 g hakket oksekød
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, hakket
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk chilipulver
½ tsk paprika
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
1½ kop revet ost
1 kop revet cheddarost
1 kop mælk
4 store æg
¼ kop hvedemel
½ tsk bagepulver
frisk koriander, hakket (til pynt)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190 °C.
Beklæd en bageplade med folie, og læg peberfrugterne på den.
Steg dem i 10-12 min, vend dem af og til, indtil skindet er brunet.
Læg peberfrugterne i en skål, dæk med plastfolie, og lad dem dampe i 10 min.
Pil den brunede skræl af peberfrugterne, og skær et snit i af hver peberfrugt.
Fjern kernerne, og sæt dem til side.
Steg det hakkede oksekød med løg, hvidløg, spidskommen, chilipulver, paprika,
salt og sort peber i en stegepande ved middel varme, indtil kødet er brunet og
gennemstegt. Hæld overskydende fedt fra.
Fyld hver peberfrugt med oksekødsblandingen, og
læg dem i et smurt ildfast fad på 23x33 cm.
Drys halvdelen af den revne ost over de fyldte peberfrugter.
Pisk mælk, æg, mel og bagepulver sammen i en skål, indtil blandingen er glat.
Hæld blandingen jævnt over peberfrugterne.
Drys med den resterende revne ost.
Bag i 30-35 min, eller indtil fadet er gyldenbrunt og bobler.
Pynt med hakket koriander, og server varmt.

 
Tid: 35 min | Samlet tid: 55 min | 360 kcal pr. portion | 6 portioner

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙