Kylling og sauce i slowcooker

Kylling og sauce i slowcooker 

 
# Ingredienser:
4 udbenede kyllingebryster uden skind
60 g tør ranch dressing
1 dåse (280 g) suppe af kylling
1 kop kyllingebouillon
½ kop creme fraiche
½ tsk sort peber
½ tsk hvidløgspulver
frisk persille, hakket (til pynt, valgfrit)

 
* Tilberedning
I slowcookeren piskes kyllingesuppe, ranch dressing, kyllingebouillon,
sort peber og hvidløgspulver sammen, indtil det er godt blandet.
Læg kyllingebrysterne i blandingen, og sørg for at de er helt dækket.
Kog ved LAV varme i 6-8 timer eller ved HØJ varme i 4-5 timer,
indtil kyllingen er mør og gennemstegt.
Tag kyllingen op og riv den med to gafler.
Rør den revne kylling tilbage i sauceblandingen.
Tilsæt creme fraiche til slowcookeren og bland, indtil saucen er cremet og glat.
Server med kartoffelmos eller ris, garneret med frisk persille efter behov.

 
Tid: 6-8 timer (lav) eller 4-5 timer (høj) | 290 kcal pr. portion | 4 portioner

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙