# Ingredienser:
4 udbenede kyllingebryster uden skind
60 g tør ranch dressing
1 dåse (280 g) suppe
af kylling
1 kop kyllingebouillon
½ kop creme fraiche
½ tsk sort peber
½ tsk hvidløgspulver
frisk persille, hakket
(til pynt, valgfrit)
* Tilberedning
I slowcookeren piskes
kyllingesuppe, ranch dressing, kyllingebouillon,
sort peber og hvidløgspulver sammen, indtil det er godt blandet.
Læg kyllingebrysterne
i blandingen, og sørg for at de er helt dækket.
Kog ved LAV varme i
6-8 timer eller ved HØJ varme i 4-5 timer,
indtil kyllingen er
mør og gennemstegt.
Tag kyllingen op og
riv den med to gafler.
Rør den revne kylling
tilbage i sauceblandingen.
Tilsæt creme fraiche
til slowcookeren og bland, indtil saucen er cremet og glat.
Server med
kartoffelmos eller ris, garneret med frisk persille efter behov.
Tid: 6-8 timer (lav)
eller 4-5 timer (høj) | 290 kcal pr. portion | 4 portioner
Opdateret: 30/11/2025