Kylling med sort peberfrugt

Kylling med sort peberfrugt 

 
# Ingredienser:
1/4 kop sojasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk mørk sojasauce
450 g kyllingelår uden skind og ben
1 spsk riseddike
1 tsk majsstivelse
1 spsk friskkværnet sort peber
2 spsk vegetabilsk olie
1 lille løg, i skiver
1 grøn peberfrugt, i tern
1 rød peberfrugt, i tern
3 fed hvidløg, hakket
1/2 tsk sukker
Forårsløg, i skiver (til pynt)

 
* Tilberedning
I en skål blandes sojasauce, østerssauce, mørk sojasauce, riseddike,
majsstivelse og sort peber. Bland godt og sæt til side.
Varm 1 spsk vegetabilsk olie op i en stegepande eller wok ved middelhøj varme.
Tilsæt kyllingestykkerne, skåret i mundrette stykker og steg dem,
indtil de er brunede på alle sider, 4-5 min.
Tag kyllingen op og sæt den til side.
Tilsæt 1 spsk olie til stegepanden.
Vend løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt og hvidløg i.
Sauter i 3-4 min, indtil grønsagerne er møre og sprøde.
Kom kyllingen tilbage i stegepanden, og hæld sauceblandingen i.
Rør rundt, så kylling og grønsager er jævnt fordelt.
Tilsæt sukker, og lad saucen tykne i 2-3 min.
Flyt over i serveringsfad og pynt med skivede forårsløg.
Server varm med dampede ris eller nudler.

 
Tid: 15 min | Samlet tid: 25 min | 260 kcal pr. portion | 4 portioner

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙