# Ingredienser:
1/4 kop sojasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk mørk sojasauce
450 g kyllingelår uden
skind og ben
1 spsk riseddike
1 tsk majsstivelse
1 spsk friskkværnet
sort peber
2 spsk vegetabilsk
olie
1 lille løg, i skiver
1 grøn peberfrugt, i
tern
1 rød peberfrugt, i
tern
3 fed hvidløg, hakket
1/2 tsk sukker
Forårsløg, i skiver
(til pynt)
* Tilberedning
I en skål blandes
sojasauce, østerssauce, mørk sojasauce, riseddike,
majsstivelse og sort
peber. Bland godt og sæt til side.
Varm 1 spsk
vegetabilsk olie op i en stegepande eller wok ved middelhøj varme.
Tilsæt
kyllingestykkerne, skåret i mundrette stykker og steg dem,
indtil de er brunede
på alle sider, 4-5 min.
Tag kyllingen op og
sæt den til side.
Tilsæt 1 spsk olie til
stegepanden.
Vend løg, grøn
peberfrugt, rød peberfrugt og hvidløg i.
Sauter i 3-4 min,
indtil grønsagerne er møre og sprøde.
Kom kyllingen tilbage
i stegepanden, og hæld sauceblandingen i.
Rør rundt, så kylling
og grønsager er jævnt fordelt.
Tilsæt sukker, og lad
saucen tykne i 2-3 min.
Flyt over i
serveringsfad og pynt med skivede forårsløg.
Server varm med
dampede ris eller nudler.
Tid: 15 min | Samlet
tid: 25 min | 260 kcal pr. portion | 4 portioner
Opdateret: 30/11/2025