Cremet Ranch Kylling

Cremet Ranch Kylling 


# Ingredienser: 

1 kop kyllingesuppe evt flødekyllingesuppe

1 tsk hvidløgspulver

½ tsk sort peber

4 udbenede kyllingebryster uden skind

1 (30 g) pakke ranch krydderiblanding

225 g flødeost, blødgjort

1 spsk frisk persille, hakket (valgfrit, til pynt)

 
* Tilberedning
Læg kyllingebryster i bunden af din crockpot/slow cooker.
I en mellemstor skål blandes ranch krydderiblandingen, kyllingesuppe, flødeost,
hvidløgspulver og sort peber, indtil blandingen er glat.
Hæld blandingen over kyllingen i crockpotten, og sørg for, at al kyllingen er dækket.
Dæk til og kog ved LAV varme i 6-7 timer eller ved HØJ varme i 3-4 timer,
indtil kyllingen er mør og let kan rives i stykker.
Når kyllingen er kogt, rives den direkte i crockpotten med to gafler og
røres i den cremede sauce.
Server med kartoffelmos, ris eller pasta. Pynt med frisk persille efter behov.

 
Tilberedningstid: 6 timer (LAV) eller 3 timer (HØJ). 320 kcal pr. portion | Portioner: 4

 
Cremet Ranch Kylling
Flødekyllingesuppe
2,4 dl kyllingebouillon
1,5 dl piskefløde (eller kokosmælk til den mælkefri version)
60 ml hvedemel (eller majsstivelse til den glutenfri version)
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk løgpulver
Salt og sort peber efter smag

 
* Tilberedning
Bland kyllingebouillon og 1 dl fløde i en gryde ved middelhøj varme.
Bring det i kog. Skru ned for varmen til middellav.

 
I mellemtiden piskes mel og krydderier sammen i en lille skål.
Hæld den resterende ½ dl fløde i.
Pisk, indtil blandingen er glat og uden klumper. (Blandingen vil være tyk.)

 
Hæld mel-/mælkeblandingen i gryden med bouillonblandingen.
Pisk og rør konstant, mens blandingen simrer.
Fortsæt med at simre, indtil blandingen er glat og tyk. Ca. 10 min.

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙