Avocado-tunsalat sandwich

Avocado-tunsalat sandwich

 
 
Tid: 10 min. Samlet tid: 10 min. Kcal: 320 kcal pr. portion. 4 sandwich

 
# Ingredienser
1 tsk dijonsennep
1 spsk frisk citronsaft
¼ kop finthakket rødløg
2 dåser tun, drænet
1 moden avocado
2 spsk mayonnaise (valgfrit)
1 selleristængel, finthakket
salt og peber efter smag
8 skiver fuldkornsbrød, ristet
salatblade (valgfrit, til servering)

 
* Tilberedning
Mos den modne avocado let i en mellemstor skål, indtil den er glat.
Tilsæt den drænede tun, mayonnaise, dijonsennep og citronsaft til skålen.
Bland godt, indtil det er helt blandet. Rør det hakkede rødløg og selleri i.
Krydr med salt og peber efter smag. Juster krydderierne efter behov.
Fordel avocado-tunblandingen jævnt på fire skiver ristet brød.
Top med salatblade, hvis det ønskes.
Læg en anden skive ristet brød ovenpå for at lave en sandwich.
Server straks eller pak den ind til et måltid på farten.

 


 

Opdateret: 28/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙