Sennepsild

Sennepsild 

 
Tid: 20 min. I alt: 24 timer. 4-6 portioner

 
# Ingredienser
3-4 udvandede spegesildefileter
4 spsk sur sennep
4-5 spsk olie
1-1½ dl dildeddike
1 tsk knust laurbærblade
10 hele peberkorn
sukker efter smag
Pynt: skiver af rødløg

 
TILBEHØR: Groft rugbrød, smør.

 
* Tilberedning
Skyl sildefileterne og tør dem med papir fra køkkenrullen.
Skær dem i passende portionsstykker.
Pisk dressingen sammen af olie, sur sennep og øvrige ingredienser.
Peberkornene skal være let knuste.
Læg sildene i dressingen og dæk skålen med folie.
Stil dem koldt mindst 1 døgn. De bliver endnu bedre efter et par dage.

 
SERVERING:
Anret sildene i en skål og pynt med tynde ringe af rødløg.

 
VARIATION:
Dressingen kan tilsættes lidt piskefløde, inden sildene lægges i.

 


 

Opdateret: 11/10/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙