Tid: 20 min. I alt: 20 min. 4-6 portioner
# Ingredienser
1 glas kryddersild i lage
1 bæger creme fraiche
2 spsk estragoneddike
1 spsk finthakket løg
1 dl små salatagurketerninger
1 hårdkogt æg
½ rød peberfrugt
2 spsk fintklippet purløg
friskkværnet hvid peber
evt. 1 tsk sukker
TILBEHØR: Surbrød, smør.
* Tilberedning
Tag sildene op af lagen og skær dem i portionsstykker.
Anret dem i en skål. Rør creme fraiche op med eddike og
finthakket løg.
Skær agurk i terninger. Hak ægget, skær peberfrugten i små
terninger og klip purløget fint.
Tag lidt af alt fra til pynt.
SERVERING:
Læg en stor klat creme fraiche over silden og pynt med
agurk, peber, æg og purløg.
Anret resten i en skål for sig, og server det til sildene.
Rør resten i creme fraichen og smag til med friskkværnet
hvid peber og evt. en anelse sukker.
Opdateret: 11/10/2025