Kryddersild med creme fraiche

Kryddersild med creme fraiche 

 
Tid: 20 min. I alt: 20 min. 4-6 portioner

 
# Ingredienser
1 glas kryddersild i lage
1 bæger creme fraiche
2 spsk estragoneddike
1 spsk finthakket løg
1 dl små salatagurketerninger
1 hårdkogt æg
½ rød peberfrugt
2 spsk fintklippet purløg
friskkværnet hvid peber
evt. 1 tsk sukker

 
TILBEHØR: Surbrød, smør.

 
* Tilberedning
Tag sildene op af lagen og skær dem i portionsstykker.
Anret dem i en skål. Rør creme fraiche op med eddike og finthakket løg.
Skær agurk i terninger. Hak ægget, skær peberfrugten i små terninger og klip purløget fint.
Tag lidt af alt fra til pynt.

 
SERVERING:
Læg en stor klat creme fraiche over silden og pynt med agurk, peber, æg og purløg.
Anret resten i en skål for sig, og server det til sildene.
Rør resten i creme fraichen og smag til med friskkværnet hvid peber og evt. en anelse sukker.

 


 

Opdateret: 11/10/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙