Mint chokoladesmåkager

Mint chokoladesmåkager

 
Tid: 15 min | Samlet tid: 25 min. Kcal: 200 kcal pr. småkage | 36 småkager

 
# Ingredienser
2½ kop hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 kop smør, blødgjort
1 kop sukker
1 kop brun farin
2 store æg
1 tsk pebermynteekstrakt
1 tsk vaniljeekstrakt
2 kopper små chokoladestykker
½ kop myntestykker (valgfrit)
Et par dråber grøn frugtfarve (valgfrit)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C. Beklæd bageplader med bagepapir.
I en mellemstor skål piskes mel, bagepulver og salt sammen. Sæt til side.
I en skål piskes det smør, sukker og brun farin, indtil det er lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt efter hver tilsætning.
Rør pebermynteekstrakt, vaniljeekstrakt og grøn frugtfarve i.
Bland gradvist de tørre ingredienser i de våde ingredienser, og bland,
indtil der ikke er nogen melstriber tilbage.
Vend chokoladestykkerne og myntestykkerne jævnt i dejen.
Fordel runde spiseskefulde dej på de forberedte bageplader, og
lad der være ca. 5 cm mellemrum mellem hver småkage.

 
Bag i 9-11 min, eller indtil kanterne er faste, og midten ser lidt blød ud.
Undgå at overbage, da det vil gøre dem seje.

 
Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af på bagepladen i 2 min,
før de overføres til en rist for at køle helt af.

 


 

Opdateret: 28/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙