Hawaii Cream Cheese Kanelboller

Hawaii Cream Cheese Kanelboller 

 

 
Tid: 10 min | Samlet tid: 35 min. Kcal: 320 kcal pr. portion | 12 boller

 
# Ingredienser
12 Kings Hawaiian boller eller Schulstad Teboller
½ kop usaltet smeltet smør
¼ kop sukker
2 tsk stødt kanel

 
Til flødeostfyldet:
1 (225 g) pakke flødeost, blødgjort
¼ kop flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt

 
Til glasuren:
1 kop flormelis
2 spsk mælk (eller mere for ønsket konsistens)
½ tsk vaniljeekstrakt

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C. Smør et ildfast fad og sæt det til side.
Adskil forsigtigt bollerne, og hold dem forbundet i bunden.
Skær vandret gennem hele pakken af boller for at lave et top- og bundlag.
Bland det smeltede smør, sukker og kanel i en lille skål.
Fordel blandingen jævnt over det nederste lag af boller.
Pisk flødeost, flormelis og vaniljeekstrakt i en anden skål, indtil det er cremet.
Fordel flødeostblandingen jævnt over kanelsmørlaget.
Læg det øverste lag boller tilbage på, og tryk forsigtigt for at fastgøre.
Pensl toppen med resterende kanelsmør.

 
Bag i den forvarmede ovn i 20-25 min, eller indtil toppen er gyldenbrun,
og fyldet bobler.
Mens bollerne bager, forberedes glasuren ved at piske flormelis, mælk og
vaniljeekstrakt sammen, indtil det er glat.
Dryp glasuren over de varme boller inden servering.
Server varme og nyd!

 


 

Opdateret: 28/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙