Tid: 10 min | Samlet tid: 35 min. Kcal: 320 kcal pr. portion | 12 boller
# Ingredienser
12 Kings Hawaiian
boller eller Schulstad Teboller
½ kop usaltet smeltet
smør
¼ kop sukker
2 tsk stødt kanel
Til flødeostfyldet:
1 (225 g) pakke
flødeost, blødgjort
¼ kop flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt
Til glasuren:
1 kop flormelis
2 spsk mælk (eller
mere for ønsket konsistens)
½ tsk vaniljeekstrakt
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175
°C. Smør et ildfast fad og sæt det til side.
Adskil forsigtigt bollerne,
og hold dem forbundet i bunden.
Skær vandret gennem
hele pakken af boller for at lave et top- og bundlag.
Bland det smeltede
smør, sukker og kanel i en lille skål.
Fordel blandingen
jævnt over det nederste lag af boller.
Pisk flødeost,
flormelis og vaniljeekstrakt i en anden skål, indtil det er cremet.
Fordel
flødeostblandingen jævnt over kanelsmørlaget.
Læg det øverste lag
boller tilbage på, og tryk forsigtigt for at fastgøre.
Pensl toppen med
resterende kanelsmør.
Bag i den forvarmede
ovn i 20-25 min, eller indtil toppen er gyldenbrun,
og fyldet bobler.
Mens bollerne bager,
forberedes glasuren ved at piske flormelis, mælk og
vaniljeekstrakt
sammen, indtil det er glat.
Dryp glasuren over de
varme boller inden servering.
Server varme og nyd!
Opdateret: 28/11/2025