
Tid: 15 min. Samlet tid: 50 min. 12 portioner. 350 kcal pr. portion
# Ingredienser
1 pakke gul
kageblanding
½ kop smeltet
kokosolie
½ kop revet kokosnød
3 store æg
1 dåse ananasstykker,
drænet
½ kop sødet
kondenseret mælk
½ kop kokosmælk
½ kop piskefløde
½ tsk vaniljeekstrakt
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175
°C.
Smør og drys en
bageform på 23x33 cm med mel.
Bland kageblanding,
kokosolie, æg og ananas i en stor skål.
Bland godt, indtil det
er glat.
Vend den revne
kokosnød i, og hæld dejen i den forberedte bageform.
Bag i 30-35 min, eller
indtil en tandstik stukket i kagen kommer ren ud.
Mens kagen køler af,
piskes den kondenserede mælk, kokosmælk,
piskefløde og
vaniljeekstrakt sammen.
Når kagen er let
afkølet, prik flere huller i toppen med en gaffel.
Hæld mælkeblandingen
jævnt over kagen, så den kan trække ind.
Lad kagen køle helt
af, og pynt derefter med ananasstykker.
Opdateret: 29/11/2025