Amerikansk Ananas-kokos kage

Amerikansk Ananas-kokos kage

 
Tid: 15 min. Samlet tid: 50 min. 12 portioner. 350 kcal pr. portion

 
# Ingredienser
1 pakke gul kageblanding
½ kop smeltet kokosolie
½ kop revet kokosnød
3 store æg
1 dåse ananasstykker, drænet
½ kop sødet kondenseret mælk
½ kop kokosmælk
½ kop piskefløde
½ tsk vaniljeekstrakt

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C.
Smør og drys en bageform på 23x33 cm med mel.
Bland kageblanding, kokosolie, æg og ananas i en stor skål.
Bland godt, indtil det er glat.
Vend den revne kokosnød i, og hæld dejen i den forberedte bageform.
Bag i 30-35 min, eller indtil en tandstik stukket i kagen kommer ren ud.
Mens kagen køler af, piskes den kondenserede mælk, kokosmælk,
piskefløde og vaniljeekstrakt sammen.
Når kagen er let afkølet, prik flere huller i toppen med en gaffel.
Hæld mælkeblandingen jævnt over kagen, så den kan trække ind.
Lad kagen køle helt af, og pynt derefter med ananasstykker.

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙