Tid: 10 min. Samlet tid: 30 min. 350 kcal pr. portion. 6 portioner
# Ingredienser
4 fed hvidløg, hakket
¼ kop frisk persille,
hakket
½ tsk salt
1 brød flute, franskbrød
eller italiensk brød
½ kop usaltet smør,
blødgjort
¼ tsk sort peber
2 kopper revet
mozzarellaost
1 kop revet cheddarost
¼ kop revet
parmesanost
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190
°C.
Skær brødet i tykke
skiver, og pas på ikke at skære det helt igennem,
så det danner en
viftelignende struktur.
Bland det blødgjorte
smør, det hakkede hvidløg, den hakkede persille,
salt og peber i en
skål, indtil det er godt blandet.
Fordel
hvidløgssmørblandingen rigeligt mellem hver skive brød.
Bland mozzarella-,
cheddar- og parmesanost i en anden skål.
Fyld osteblandingen
mellem brødskiverne.
Pak det fyldte brød
ind i aluminiumsfolie og læg det på en bageplade.
Bag i 15 min og pak
derefter folien ud for at blotlægge toppen af brødet.
Bag i yderligere 5-7
minutter, eller indtil osten bobler og er gyldenbrun.
Serveres varm og nyd
den klæbrige, osteagtige lækkerhed!
Opdateret: 29/11/2025