Det bedste ostefyldte hvidløgsbrød

Det bedste ostefyldte hvidløgsbrød 

 

 
Tid: 10 min. Samlet tid: 30 min. 350 kcal pr. portion. 6 portioner

 
# Ingredienser
4 fed hvidløg, hakket
¼ kop frisk persille, hakket
½ tsk salt
1 brød flute, franskbrød eller italiensk brød
½ kop usaltet smør, blødgjort
¼ tsk sort peber
2 kopper revet mozzarellaost
1 kop revet cheddarost
¼ kop revet parmesanost

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190 °C.
Skær brødet i tykke skiver, og pas på ikke at skære det helt igennem,
så det danner en viftelignende struktur.
Bland det blødgjorte smør, det hakkede hvidløg, den hakkede persille,
salt og peber i en skål, indtil det er godt blandet.
Fordel hvidløgssmørblandingen rigeligt mellem hver skive brød.
Bland mozzarella-, cheddar- og parmesanost i en anden skål.
Fyld osteblandingen mellem brødskiverne.
Pak det fyldte brød ind i aluminiumsfolie og læg det på en bageplade.
Bag i 15 min og pak derefter folien ud for at blotlægge toppen af brødet.
Bag i yderligere 5-7 minutter, eller indtil osten bobler og er gyldenbrun.
Serveres varm og nyd den klæbrige, osteagtige lækkerhed!

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙