Grønsags flødeost dip

Grønsags flødeost dip 

 
# Ingredienser:
225 g flødeost, blødgjort
1,2 dl finthakkede gulerødder
1,2 dl finthakkede forårsløg
1,2 dl finthakket persille
1,2 dl finthakkede peberfrugter (røde, gule eller grønne)
1 fed hvidløg, hakket
1,2 tsk salt
1,2 tsk sort peber
Valgfrit: En skvæt frisk citronsaft

 
* Tilberedning
I en skål blandes den blødgjorte flødeost med det hakkede hvidløg, salt og sort peber.
Bland indtil det er glat.
Tilsæt de hakkede gulerødder, peberfrugter, forårsløg og persille.
Bland grundigt for at sikre en jævn fordeling.
Smag til og juster krydderierne efter smag.
Tilsæt en skvæt frisk citronsaft for et strejf af smag, hvis det ønskes.
Hæld blandingen i en skål, dæk til og stil på køl i mindst 30 min, så smagene kan blandes.
Server med kiks, friske grønsagsstave eller som pålæg til bagels og sandwich.

 
Tid: 15 min | Køletid: 30 min | Samlet tid: 45 min | 85 kcal pr. portion | 6 portioner

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙