# Ingredienser:
225 g flødeost, blødgjort
1,2 dl finthakkede
gulerødder
1,2 dl finthakkede
forårsløg
1,2 dl finthakket
persille
1,2 dl finthakkede
peberfrugter (røde, gule eller grønne)
1 fed hvidløg, hakket
1,2 tsk salt
1,2 tsk sort peber
Valgfrit: En skvæt
frisk citronsaft
* Tilberedning
I en skål blandes den
blødgjorte flødeost med det hakkede hvidløg, salt og sort peber.
Bland indtil det er
glat.
Tilsæt de hakkede
gulerødder, peberfrugter, forårsløg og persille.
Bland grundigt for at
sikre en jævn fordeling.
Smag til og juster
krydderierne efter smag.
Tilsæt en skvæt frisk
citronsaft for et strejf af smag, hvis det ønskes.
Hæld blandingen i en
skål, dæk til og stil på køl i mindst 30 min, så smagene kan blandes.
Server med kiks,
friske grønsagsstave eller som pålæg til bagels og sandwich.
Tid: 15 min | Køletid:
30 min | Samlet tid: 45 min | 85 kcal pr. portion | 6 portioner
Opdateret: 30/11/2025