Små frugtpizzaer

Små frugtpizzaer 

 

 
Tid: 15 min. Samlet tid: 25 min. Kalorier pr. portion: 180 kcal. Portioner: 12

 
# Ingredienser
2 kopper flormelis
1 tsk vaniljeekstrakt
225 g blødgjort flødeost
0,6 dl blødgjort usaltet smør
1 pakke (415 g) kold sukkerkagedej
frisk frugt (jordbær, blåbær, kiwi, ananas, hindbær osv.), i tern
Drys eller spiselig pynt (valgfrit)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C.
Rul sukkerkagedejen ud på en meldrysset overflade til en tykkelse på ca. 0,6 cm.
Brug en æggeformet kageudstikker til at udstikke figurer og
placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag i 8-10 min, eller indtil kanterne er let gyldne.
Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle helt af.

 
Pisk den blødgjorte flødeost og smørret i en skål, indtil det er glat.
Tilsæt gradvist flormelis og vaniljeekstrakt, og bland indtil det er cremet og
godt blandet.

 
Smør et generøst lag flødeostglasur på hver afkølet småkagebund.
Arranger tern af frugt ovenpå i farverige mønstre eller designs.
Valgfrit: Drys med spiselige dekorationer eller krymmel for ekstra smag.
Server straks eller opbevar i køleskabet indtil klar til servering.

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙