Bøf, ost og surkål i dejruller

Bøf, ost og surkål i dejruller 

 

 
# Ingredienser
4 skiver ost, halveret
½ kop surkål, veldrænet
1 spsk smeltet smør
1 dåse (225 g) kold croissant-dej
½ kop Thousand Island-dressing
8 skiver sprængt oksebryst, tyndt skåret (eller?)
1 tsk kommenfrø (valgfrit)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen: Indstil ovnen til 190 °C.
Beklæd en bageplade med bagepapir eller en silikonemåtte.
Rul dejen ud og del den i 8 trekanter.
Smør et tyndt lag Thousand Island-dressing på hver trekant.
Placer en skive oksebryst på hver trekant, efterfulgt af en
halv skive schweizerost og en lille smule surkål.
Start fra den brede ende af trekanten, og rul hver trekant tæt op, og
fold kanterne ind for at holde fyldet fast.
Placer rullerne på den forberedte bageplade.
Pensl hver med smeltet smør og drys med kommenfrø efter behov.
Bag i 12-15 min eller indtil de er gyldenbrune og hævede.
Lad dem køle let af og server dem varme med ekstra dressing til at dyppe i.

 
Tid: 10 min. Samlet tid: 25 min. Kalorier pr. portion: ~180. Portioner: 8 ruller

 
INFO
Reuben rolls er en amerikansk sandwich bestående af brød med fyld af
corned beef, schweizisk ost og sauerkraut samt en thousand island dressing.
Sandwichens ophav er usikkert, men den er opstået i det østlige USA
formodentlig i de første årtier af 1900-tallet.

 
Sauerkraut eller surkål er fint snittet konserveret hvidkål.
Kålen opbevares lufttæt, og der opstår en mælkesyregæring,
som ændrer kålens smag og øger dens holdbarhed.
Samtidig bliver kålen lettere at fordøje, og mælkesyren giver
en gunstig virkning på hele fordøjelsessystemet.
Den færdige surkål har været brugt som hovedingrediens i en
række retter med svinekød eller svinepølser.
Se opskrift her: Surkål, hjemmelavet | let og godt på Kogebog.dk 💘

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙