# Ingredienser
2 modne avocado
2 flåede tomater
150-200 g pillede rejer
Marinade:
2-3 spsk citronsaft
2 tsk hakket persille
2 tsk fintklippet purløg
salt, hvid peber.
* Tilberedning
Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Pisk marinaden
sammen.
Skær forsigtig avocadokødet løs fra skallen og skær det i
terninger.
Vend det straks i marinaden, så det ikke bliver mørkt.
Halver tomaterne, skrab kernerne ud og skær tomatkødet i
terninger.
Bland det og rejerne med avocado.
Fyld salaten i avocadoskallerne og pynt med en reje.
Anret de fyldte avocado på salatblade, garner med citronbåde
og server lun flute til.
TIPS:
Pas på, at
rejerne ikke koger med i retten mere end nogle få min, ellers bliver de seje.
Retten kan
laves med hummerhaler eller salatkrabbekød fra dåse.
Opdateret: 17/10/2025