Flødekyllingesuppe

Flødekyllingesuppe 

 
# Ingredienser 

2,4 dl kyllingebouillon
1,5 dl piskefløde (eller kokosmælk til den mælkefri version)
60 ml hvedemel (eller majsstivelse til den glutenfri version)
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk løgpulver
Salt og sort peber efter smag

 
* Tilberedning
Bland kyllingebouillon og 1 dl fløde i en gryde ved middelhøj varme.
Bring det i kog. Skru ned for varmen til middellav.

 
I mellemtiden piskes mel og krydderier sammen i en lille skål.
Hæld den resterende ½ dl fløde i.
Pisk, indtil blandingen er glat og uden klumper. (Blandingen vil være tyk.)

 
Hæld mel-/mælkeblandingen i gryden med bouillonblandingen.
Pisk og rør konstant, mens blandingen simrer.
Fortsæt med at simre, indtil blandingen er glat og tyk. Ca. 10 min.

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙