Løg i krydret ostecreme

Løg i krydret ostecreme 

 
# Ingredienser
8 nye løg med top eller fire store løg og 3-4 forårsløg eller 1 lille porre,
20 g smør
3 æg
100 g flødeost m/peber eller urter
2 dl vand.

 
* Tilberedning
Snit løg med al toppen eller løg og forårsløg/porre i meget tynde skiver.
Damp løgene klare i smør uden at de bruner. Tilsæt salt.
Hæld løgene til afdrypning i en sigte.
Hæld æg, blød flødeost og vand i en blender og mix det hele.
Eller pisk blød flødeost og vand sammen og tilsæt æggene. Massen skal være glat.
Bland løgene i æggemassen og fordel denne i 4-6 velsmurte portions-cocotteforme.
De sættes på plade midt i ovnen ved 175°C i ca. ½ time, til æggemassen er stiv.
Serveres som tilbehør til kød, især godt til okse- og lammekød samt
skinke, hamburgerryg, kylling og stegt fisk.

 
Løg i krydret ostecreme



 

Opdateret: 19/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙