Bønnespirer

Bønnespirer 

 
Lynstegte bønnespirer
#
250 g friske bønnespirer
1 hakket løg
25 g frisk finthakket ingefær eller 1 tsk stødt
1-2 fed hvidløg
2 spsk olie
evt. 200 g fintsnittet kinakål
2 spsk ægte soja
evt. 1-2 spsk tør sherry.

 
*
Skyl bønnespirerne. Lad dem dryppe af.
Svits hakket løg og ingefær til løgene er klare.
Tilsæt hakket hvidløg og evt. kinakål og svits ved høj varme 1 minut.
Tilsæt bønnespirer og svits 1 minut under konstant omrøring.
Tilsæt ægte soja og evt. sherry.

 
SERVERING:
Server retten straks direkte fra panden med kogte naturris eller
som tilbehør til risretter, koteletter og kylling.
Ønsker man kød i retten, kan 200 g hakket oksekød eller
200 g fintstrimlet skært skinkekød svitses sammen med løgene.

 


 

Opdateret: 12/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙