Ranch Burger

Ranch Burger

 
4 portioner

 
# Ingredienser:
450 g hakket oksekød
1 pakke ranch krydderiblanding 125 g
1 pakke løgsuppeblanding 125 g
1/2 kop revet cheddarost
1/4 kop mayonnaise
1 spsk dijon sennep
1 spsk Worcestershiresauce
Salt og peber efter smag
4 burgerboller
Salat, tomat og syltede agurker til topping

 
* Tilberedning
1. Bland det hakkede oksekød, ranch krydderiblandingen,
løgsuppeblandingen og den revne cheddarost i en stor skål.
Bland, indtil det lige akkurat er blandet, og
pas på ikke at overbearbejde kødet.

 
2. Form blandingen til 4 lige store bøffer, ca. 1 cm tykke.
Krydr begge sider med salt og peber.

 
3. Forvarm en grill eller stegepande ved middelhøj varme.
Steg bøfferne i 4-5 min på hver side, eller indtil de er som ønskede.

 
4. Mens burgerne steger, blandes mayonnaise, dijonsennep og
Worcestershiresauce sammen i en lille skål for at lave en speciel sauce.

 
5. Rist burgerbollerne på grillen eller i en brødrister, indtil de er gyldenbrune.

 
6. Saml burgerne ved at smøre den specielle sauce på
den nederste halvdel af hver bolle.
Læg den færdigstegte bøf på, og top med salat, tomat og syltede agurker.
Placer den øverste halvdel af bollen på hver burger.
Server straks og nyd!

 
Tips og variationer:

  • For et mere krydret pift, tilsæt hakkede jalapeños til blandingen
  • eller top med krydrede syltede agurker.

  • Skift cheddarosten ud med blåskimmelost for en anden smagsprofil.

 
Ranch krydderi mix

# Ingredienser
8 tsk tørret persille
4 tsk tørrede løgflager
1 spsk tørret dild
2 tsk hvidløgs pulver
2 tsk salt
2 tsk tørret purløg
1 tsk løgpulver
½ tsk friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
Læg alle ingredienserne i en dåse eller glaskrukke.
Luk og ryst for at blande.

 


 

Opdateret: 01/12/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙