Tid: 15 min. Samlet tid: 40 min. 115 kcal pr. kugle. 24 kugler
#Ingredienser
450 g hakket pølse
225 g blød flødeost
1 kop hvedemel
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
4 dl revet skarp
cheddarost
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190
°C, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Bland pølsen og
flødeosten i en stor skål, indtil det er helt blandet.
Bland hvedemel,
bagepulver og salt.
Tilsæt mel-blandingen
og revet cheddarost til skålen.
Bland, indtil alt er
jævnt fordelt.
Rul blandingen til 2,5
cm store kugler, og læg dem på den forberedte bageplade.
Bag i 20-25 min, eller
indtil pølsebollerne er gyldenbrune og gennemstegte.
Lad dem køle lidt af,
før de serveres.
Opdateret: 29/11/2025