Pølsekugler med flødeost

Pølsekugler med flødeost 

 

 
Tid: 15 min. Samlet tid: 40 min. 115 kcal pr. kugle. 24 kugler

 
#Ingredienser
450 g hakket pølse
225 g blød flødeost
1 kop hvedemel
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
4 dl revet skarp cheddarost

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190 °C, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Bland pølsen og flødeosten i en stor skål, indtil det er helt blandet.
Bland hvedemel, bagepulver og salt.
Tilsæt mel-blandingen og revet cheddarost til skålen.
Bland, indtil alt er jævnt fordelt.
Rul blandingen til 2,5 cm store kugler, og læg dem på den forberedte bageplade.
Bag i 20-25 min, eller indtil pølsebollerne er gyldenbrune og gennemstegte.
Lad dem køle lidt af, før de serveres.

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙