Pølse- og peberfrugt sandwich på bageplade

Pølse- og peberfrugt sandwich på bageplade

 

# Ingredienser:

1 stort løg, i skiver

2 spsk olie

1 tsk tørret oregano

4 italienske pølser (mild eller krydret)

2 peberfrugter, i skiver (rød og gul)

1 tsk hvidløgspulver

salt og peber efter smag

1 kop revet provolone- eller mozzarellaost (valgfrit)

frisk persille, hakket (valgfrit, til pynt)

4 baguetter eller aflange brød

 
Pølse- og peberfrugt sandwich på bageplade

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °C.
Arranger pølser, peberfrugter og løg på en bageplade.
Dryp med olie og drys med oregano, hvidløgspulver, salt og peber.
Vend peberfrugter og løg jævnt.
Steg i den forvarmede ovn i 25-30 min, vend pølserne halvvejs igennem,
indtil pølserne er gennemstegte, og grønsagerne er møre og let karamelliserede.
Mens pølserne og grønsagerne steger, skæres brødene i skiver og
ristes let i ovnen eller på en grillpande.
Når pølserne er færdigbagte, skæres de på langs, og
pølser, peberfrugter og løg lægges i lag i hvert brød.

 
Pynt med revet provolone- eller mozzarellaost, og
pølserne sættes tilbage i ovnen i 2-3 min, indtil osten smelter.

 
Pynt med frisk persille, hvis det ønskes, og server straks.

 
Tid: 30 min | Samlet tid: 40 min | Kcal: 450 | 4 portioner


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙