
# Ingredienser:
1 stort løg, i skiver
2 spsk olie
1 tsk tørret oregano
4 italienske pølser (mild eller krydret)
2 peberfrugter, i skiver (rød og gul)
1 tsk hvidløgspulver
salt og peber efter smag
1 kop revet provolone- eller mozzarellaost (valgfrit)
frisk persille, hakket (valgfrit, til pynt)
4 baguetter eller aflange brød
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 200
°C.
Arranger pølser,
peberfrugter og løg på en bageplade.
Dryp med olie og drys
med oregano, hvidløgspulver, salt og peber.
Vend peberfrugter og
løg jævnt.
Steg i den forvarmede
ovn i 25-30 min, vend pølserne halvvejs igennem,
indtil pølserne er
gennemstegte, og grønsagerne er møre og let karamelliserede.
Mens pølserne og
grønsagerne steger, skæres brødene i skiver og
ristes let i ovnen
eller på en grillpande.
Når pølserne er
færdigbagte, skæres de på langs, og
pølser, peberfrugter
og løg lægges i lag i hvert brød.
Pynt med revet
provolone- eller mozzarellaost, og
pølserne sættes
tilbage i ovnen i 2-3 min, indtil osten smelter.
Pynt med frisk
persille, hvis det ønskes, og server straks.
Tid: 30 min | Samlet
tid: 40 min | Kcal: 450 | 4 portioner
Opdateret: 30/11/2025