Mac and Cheese

Mac and Cheese

 
Tid: 10 min. Total tid: 25 min. 6 portioner. 350 kcal pr. portion

 
# Ingredienser
450 g makaroni pastarør
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
2 kopper mælk
450 g Velveeta-ost i tern
½ kop revet cheddarost
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk løgpulver
Salt og peber efter smag

 
* Tilberedning
Tilbered makaronien i henhold til anvisningerne på pakken.
Hæld vandet fra og sæt til side.
Smelt smørret i en stor gryde ved middel varme.
Tilsæt mel og pisk konstant i 1-2 min, indtil det danner en roux (creme).
Tilsæt gradvist mælken under konstant piskning, indtil saucen begynder at tykne.
Rør Velveeta-ost og cheddarost i, og lad dem smelte til en cremet sauce.
Krydr med hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber. Rør det hele sammen.
Tilsæt den kogte makaroni til ostesaucen og rør, indtil pastaen er jævnt dækket.
Server straks for en cremet og lækker ret.

 
Alternativ til Velveeta-ost:
en blanding af cheddar, mozzarella og parmesan med lidt mælk. Det er perfekt.

 


 

Opdateret: 28/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙