
Tid: 10 min. Total tid: 25 min. 6 portioner. 350 kcal pr. portion
# Ingredienser
450 g makaroni
pastarør
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
2 kopper mælk
450 g Velveeta-ost i
tern
½ kop revet cheddarost
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk løgpulver
Salt og peber efter
smag
* Tilberedning
Tilbered makaronien i
henhold til anvisningerne på pakken.
Hæld vandet fra og sæt
til side.
Smelt smørret i en
stor gryde ved middel varme.
Tilsæt mel og pisk
konstant i 1-2 min, indtil det danner en roux (creme).
Tilsæt gradvist mælken
under konstant piskning, indtil saucen begynder at tykne.
Rør Velveeta-ost og
cheddarost i, og lad dem smelte til en cremet sauce.
Krydr med
hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber. Rør det hele sammen.
Tilsæt den kogte
makaroni til ostesaucen og rør, indtil pastaen er jævnt dækket.
Server straks for en
cremet og lækker ret.
Alternativ til Velveeta-ost:
en blanding af cheddar, mozzarella og parmesan med lidt
mælk. Det er perfekt.
Opdateret: 28/11/2025