Kyllingelår i slowcooker

Kyllingelår i slowcooker 

 
# Ingredienser:
4 udbenede kyllingelår uden skind
1 rødløg, tyndt skåret
2,4 dl cherrytomater, halverede
1 dl Kalamataoliven, udstenede og halverede
3 fed hvidløg, hakket
1 dl soltørrede tomater, hakket
1,2 dl kyllingebouillon
1,4 dl tør hvidvin (valgfrit)
1 spsk olie
1 tsk tørret oregano
1 tsk paprika
1 tsk stødt spidskommen
1,5 tsk røde peberflager (valgfrit)
salt og sort peber efter smag
frisk persille, hakket (til pynt)
smuldret fetaost (valgfrit, til servering)

 
* Tilberedning
Tilsæt rødløg, cherrytomater, oliven, hvidløg og soltørrede tomater i
bunden af en slowcooker.
Gnid kyllingelårene med olie, oregano, paprika, spidskommen, røde peberflager,
salt og peber. Læg dem oven på grønsagerne.
Hæld kyllingebouillon og hvidvin over kyllingen og grønsagerne.
Dæk til og kog ved LAV varme i 6-7 timer eller ved HØJ varme i 3-4 timer,
indtil kyllingen er mør og gennemstegt.
Tag forsigtigt kyllingen og grønsagerne ud af slowcookeren.
Serveres varm, garneret med frisk persille og smuldret fetaost.

 
Forberedelsestid: 10 min | Tilberedningstid: 6-7 timer (lav) eller 3-4 timer (høj)
310 kcal pr. portion | 4 portioner.

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙