# Ingredienser:
4 udbenede kyllingelår uden skind
1 rødløg, tyndt skåret
2,4 dl cherrytomater,
halverede
1 dl Kalamataoliven,
udstenede og halverede
3 fed hvidløg, hakket
1 dl soltørrede
tomater, hakket
1,2 dl
kyllingebouillon
1,4 dl tør hvidvin
(valgfrit)
1 spsk olie
1 tsk tørret oregano
1 tsk paprika
1 tsk stødt
spidskommen
1,5 tsk røde
peberflager (valgfrit)
salt og sort peber
efter smag
frisk persille, hakket
(til pynt)
smuldret fetaost
(valgfrit, til servering)
* Tilberedning
Tilsæt rødløg,
cherrytomater, oliven, hvidløg og soltørrede tomater i
bunden af en
slowcooker.
Gnid kyllingelårene
med olie, oregano, paprika, spidskommen, røde peberflager,
salt og peber. Læg dem
oven på grønsagerne.
Hæld kyllingebouillon
og hvidvin over kyllingen og grønsagerne.
Dæk til og kog ved LAV
varme i 6-7 timer eller ved HØJ varme i 3-4 timer,
indtil kyllingen er
mør og gennemstegt.
Tag forsigtigt
kyllingen og grønsagerne ud af slowcookeren.
Serveres varm,
garneret med frisk persille og smuldret fetaost.
Forberedelsestid: 10
min | Tilberedningstid: 6-7 timer (lav) eller 3-4 timer (høj)
310 kcal pr. portion | 4 portioner.
Opdateret: 30/11/2025