Kylling i karry

Kylling i karry


Retten er hurtig og nem at lave i wok eller gryde, og det er en sund hverdagsret med et lavt fedtindhold. Her får du en lækker fyldig kylling i karry, som kan serveres på 30 min - Perfekt at servere med enten ris eller flutes. 

 
# Ingredienser
2 æbler skåret
3 gulerødder
1 løg skåret
500 g kyllingebryst
1-2 spsk olie
1-3 tsk. karry (efter behag)
1 spsk hvedemel
½ l vand
1 bouillonterning
½ l mælk
½ dåse ananas

 
* Tilberedning
Skræl æbler og skær dem i tern. Riv gulerødder og snit løget fint.
Skær kylling i strimler.
Kom en sjat olie i bunden af en gryde eller en wok.
Når den er varm, tilsættes karry efter hvor stærk retten ønskes.
Steg kyllingen godt igennem, og rør godt hele tiden.
Tilsæt æbler, gulerødder og løg, og svits det godt igennem.
Så tilsættes en spsk mel som røres ind i og derefter tilsættes
ca. 1/2 l vand sammen med bouillonterning.
Når dette er kogt igennem, tilsættes mælk.
Der smages til med salt peber og evt. ekstra karry.
Lad retten simre i ca 20 min.
Kort tid før den serveres, kommes ananas i.
Retten serveres med ris eller flutes. Drys evt. med kokos.

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙