# Ingredienser
900 g oksebøf skåret i tern
1 mellemstort løg, tyndt skåret
5 dl oksebouillon
1 dåse (280 g) suppe med svampe
1 dåse (280 g) suppe med kyllinge
1 pakke løgsuppeblanding
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk sort peber
2 spsk majsstivelse (valgfrit, til jævning)
2 spsk vand (hvis du bruger majsstivelse)
* Tilberedning
Læg bøftern i bunden af din slowcooker. Læg det skivede løg
oven på bøffen.
I en skål piskes oksebouillon, suppe med svampe, suppe med
kyllingesauce,
løgsuppeblanding, hvidløgspulver og sort peber sammen,
indtil blandingen er glat.
Hæld blandingen over bøffen og løgene, og sørg for, at alt
er godt dækket.
Læg låg på og kog ved lav varme i 6-8 timer eller ved høj
varme i 3-4 timer,
indtil bøffen er mør, og smagene har blandet sig.
Hvis du foretrækker en tykkere sauce, bland majsstivelse og
vand i en lille skål.
Rør det i saucen i løbet af de sidste 30 min af
tilberedningen.
Server den ternede bøf med sauce over kartoffelmos, ris
eller nudler for et godt måltid.
Tid: 10 min. Tilberedning: 6-8 timer (lav varme). Tid ialt:
8 timer. Kcal: 300 kcal. 6 portioner
Opdateret: 29/11/2025