Krabbesalat

Krabbesalat 

 
Velegnet til forret, frokost og natmad.
Tid: 20 min. 4-6 portioner

 
# Ingredienser
1 dåse krabber, netto ca. 185 g
100 g fine, dybfrosne ærter
ca. 12 rå champignon
DRESSING:
2 dl mayonnaise, gerne hjemmerørt,
ca. ½ dl ymer
1 tsk fransk estragon sennep
salt, peber, citronsaft.

 
* Tilberedning
Læg krabbekødet til afdrypning. Fjern »flipstiver«.
Tag et par pæne stykker fra til pynt.
Del resten af krabbekødet i mindre stykker.
Optø ærterne. Tag lidt fra til pynt.
Rens champignonerne. Skær dem i skiver.
Rør dressingen sammen. Smag den godt til.
Bland alle tre dele i dressingen. Smag salaten til.

 
SERVERING:
Anret salaten i en skål. Pynt med krabbekød og ærter.
Serveres med flute eller ristet rugbrød.

 
VARIATION AF FYLDET:
Aspargessnitter, strimler af peberfrugt og terninger af avocado
passer også som fyld i salaten.
Man kan helt udskifte ærter og champignon for en af disse ting,
eller kombinere flere sammen.

 


 

Opdateret: 14/09/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙