Rom Punch

Rom Punch 

 
# Ingredienser
3 cl lys rom
3 cl mørk rom
5 cl ananasjuice
5 cl appelsinjuice
3 cl grenadine
3 cl limejuice
En sjat danskvand
Ananasskive til pynt
Maraschino-kirsebær til pynt
Isterninger

 
* Tilberedning
Fyld is i en cocktailshaker.
Tilsæt lys rom, mørk rom, ananasjuice, appelsinjuice, grenadine og
limejuice til shakeren.
Ryst kraftigt i 10-15 sekunder for at blande og køle blandingen af.
Si blandingen over i et højt glas fyldt med is.
Top af med en sjat danskvand for lidt bobler.
Pynt med en ananasskive og et maraschino-kirsebær.
Server og nyd den tropiske smag af Rom Punch!

 
Forberedelsestid: 5 min. 1 portion. 250 kcal pr. portion

 


 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙