Kokoskager

Kokoskager 

 

 
Tid: 10 min. Samlet tid: 22 min. 120 kcal | 20 kager

 
# Ingredienser
1½ kop hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
¼ tsk salt
½ kop usaltet smør, blødgjort
¾ kop sukker
1 stort æg
1 tsk vaniljeekstrakt
1 kop revet kokos (sødet eller usødet, efter ønske)

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C og beklæd en bageplade med bagepapir.
I en mellemstor skål piskes mel, bagepulver, natron og salt sammen.
Sæt til side.
I en stor skål piskes smør og sukker med en elektrisk mixer,
indtil det er lyst og luftigt, ca. 2-3 min.
Tilsæt æg og vaniljeekstrakt til smørblandingen, og
pisk, indtil det er godt blandet.
Tilsæt gradvist de tørre ingredienser til de våde ingredienser, og
bland lige indtil det er blandet. Vend den revne kokos i.
Brug en kageske eller spiseske til at lægge runde kugler af dej
på den forberedte bageplade med ca. 5 cm mellemrum.
Bag i 10-12 min, eller indtil kanterne er gyldenbrune.
Lad kagerne køle af på bagepladen i 5 min, før de flyttes
over på en rist for at køle helt af.

 
________________________

 

Opdateret: 29/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙