New Orleans Pecan-stykker

New Orleans Pecan-stykker 

 
# Ingredienser:
2 kopper ristede pekannødder
1 kop sukker
1/2 kop usaltet smør
1/2 kop piskefløde
1/4 tsk salt
1 tsk vaniljeekstrakt
340 g flødechokoladestykker eller smeltet chokolade

 
* Tilberedning
Beklæd en bageplade med bagepapir, og arranger de ristede pekannødder.
I en gryde blandes sukker, smør, piskefløde og salt ved middel varme.
Rør konstant, indtil blandingen koger.
Skru ned for varmen, og lad det simre i 5-7 min under hyppig omrøring,
indtil karamellen tykner og får en fyldig gylden farve.
Tag gryden af varmen, og rør vaniljeekstrakt i.
Kom karamellen over pekannødderne med en ske, og sørg for, at de er dækket,
men stadig synlige. Lad karamellen sætte sig i 10 min.
Smelt chokoladen i en mikrobølgeovnssikker skål i intervaller af 30 sekunder,
og rør efter hvert interval, indtil den er glat og blank.
Kom smeltet chokolade over karamellaget på pladen, så toppen dækkes.
Lad det stivne ved stuetemperatur eller i køleskabet, indtil det er fast.
Når de er helt stivnede, overføres nødderne til en lufttæt beholder til opbevaring.

 
Tid: 15 min | Samlet tid: 30 min | Kcal: 180 kcal pr. 4 stk |

 


 

Opdateret: 30/11/2025

An unhandled error has occurred. Reload 🗙